Uvjeti poslovanja

Uvjeti poslovanja Internet trgovine Art Zumbur d.o.o sastavljeni su u skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača (ZZP) i Zakonom o obveznim odnosima (ZOO) te predstavljaju prethodnu obavijest u smislu Članka 43. ZZP.
Narudžbom proizvoda Kupac potvrđuje prihvaćanje uvjeta poslovanja.

KUPAC
Kupac je svaka pravna i fizička osoba čije se sjedište/prebivalište nalazi na području Republike Hrvatske te koja izvrši narudžbu i plaćanje u web trgovini stranice www.artzumbur.hr. Sukladno članku 43. Zakona o zaštiti potrošača.

PRODAVATELJ
Prodavatelj je Art Zumbur d.o.o., Andrije Hebranga 13, 10 000 Zagreb. OIB: 13197076174

CIJENE
Sve cijene prikazane u web trgovini stranice www.artzumbur.hr izražene su u hrvatskim kunama (HRK).
PDV je uključen u cijenu.
Cijene, uvjeti plaćanja i akcijske ponude vrijede isključivo u trenutku narudžbe i mogu se promijeniti bez prethodne najave!

FOTOGRAFIJE I OPISI
Fotografije i opisi pojedinih proizvoda dobiveni su od proizvođača i/ili dobavljača proizvoda I jednaki su stvarnim proizvodima u našoj web trgovini.
 

http://www.artzumbur.hr/hr/umjetnicki-pribor/akrilne-boje/581/http://www.artzumbur.hr/hr/umjetnicki-pribor/akvarel-boje/593/http://www.artzumbur.hr/hr/umjetnicki-pribor/kistovi/30/http://www.artzumbur.hr/hr/umjetnicki-pribor/slikarska-platna/31/http://www.artzumbur.hr/hr/umjetnicki-pribor/uljane-boje/543/http://www.artzumbur.hr/hr/umjetnicki-pribor/salvete-maramice-papiri/33/decopatch-papir-3936/309/http://www.artzumbur.hr/hr/umjetnicki-pribor/suhe-tehnike/641/grafit/643/http://www.artzumbur.hr/hr/galerija/