Način plaćanja

Naručene proizvode i dostavu, moguće je platiti:

- Pouzećem (plaćanje gotovinom u pošti ili osobno poštaru)
Napominjemo, pošta i sve kurirske službe naplaćuju proviziju na gotovinu prema vlastitim cjenicima.

- Unaprijed na naš račun (općom uplatnicom, virmanom odnosno nalogom preko Internet bankarstva)
Prilikom odabira plaćanja preko računa, pri ispunjavanju podataka za slanje obavezno morate navesti Vaš OIB. Nakon što složimo narudžbu na Vaš mail ćemo poslati podatke za uplatu, te nakon vidljive uplate šaljemo paket.

Ukoliko pri odabiru plaćanja unaprijed na naš račun ne zaprimimo uplatu u roku od 3 radna dana, smatrat ćemo da ste odustali od narudžbe te će ista biti stornirana bez dodatnog kontaktiranja.

Roba se šalje na teret i rizik kupca.
Kupac je dužan prilikom preuzimanja kupljenih proizvoda provjeriti eventualna oštećenja pošiljke i odmah ih reklamirati dostavljaču koji je istu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja. U tom slučaju potrebno je obavjestiti i djelatnike trgovine Art Zumbur d.o.o. kako bi se u što kraćem roku organizirala nova isporuka.

 

http://www.artzumbur.hr/hr/umjetnicki-pribor/akrilne-boje/581/http://www.artzumbur.hr/hr/umjetnicki-pribor/akvarel-boje/593/http://www.artzumbur.hr/hr/umjetnicki-pribor/kistovi/30/http://www.artzumbur.hr/hr/umjetnicki-pribor/slikarska-platna/31/http://www.artzumbur.hr/hr/umjetnicki-pribor/uljane-boje/543/http://www.artzumbur.hr/hr/umjetnicki-pribor/salvete-maramice-papiri/33/decopatch-papir-3936/309/http://www.artzumbur.hr/hr/umjetnicki-pribor/suhe-tehnike/641/grafit/643/http://www.artzumbur.hr/hr/galerija/