O nama

Naziv naše tvrtke ZUMBUR potječe iz 13. st Kralja Kolomana, Bele IV i latinski je naziv za današnji Samobor. Uz grad povjesno je vezan marljivi rad ljudi u manufakturama, bavljenje trgovinom te vedar i slobodarski duh.

Postojanje naše tvrtke ne zadire tako daleko u povijest. Osnovana je u veljači 1995. Razlog tome su izuzetno dobri suradnici, naši kupci ali i slikarski program velikog engleskog prizvođača WINSOR & NEWTON.

U našoj trgovini u Zagrebu u Hebrangovoj 13 možete pronaći slikarski pribor, fine papire, te u  našoj drugoj trgovini u Samoboru u Mlinskoj 7 možete pronaći uz slikarski i hobby asortiman, te sudjelovati na kreativnim radionicama.

http://www.artzumbur.hr/hr/umjetnicki-pribor/akrilne-boje/581/http://www.artzumbur.hr/hr/umjetnicki-pribor/akvarel-boje/593/http://www.artzumbur.hr/hr/umjetnicki-pribor/kistovi/30/http://www.artzumbur.hr/hr/umjetnicki-pribor/slikarska-platna/31/http://www.artzumbur.hr/hr/umjetnicki-pribor/uljane-boje/543/http://www.artzumbur.hr/hr/umjetnicki-pribor/salvete-maramice-papiri/33/decopatch-papir-3936/309/http://www.artzumbur.hr/hr/umjetnicki-pribor/suhe-tehnike/641/grafit/643/http://www.artzumbur.hr/hr/galerija/